Emekliye hafta sonu müjdesi! 25.000 TL’lik ödeme yapılacak

Emekliye hafta sonu müjdesi! 25.000 TL’lik ödeme yapılacak

Son dakika yapılan açıklama ile emeklilere güzel bir müjde verildi. SSK ve BAĞ-KUR kapsamında bulunan emeklilere 25.000 TL tutarında ödeme yapılacağı açıklandı. Detaylar haberimizde…

Gece saatlerinde gelen müjdeli haberle birlikte emeklilere özel yapılacak olan nakit destek ödemesi duyanları sevinçten havalara uçurdu. Artık emekli maaşı alan vatandaş için yeni bir fırsat kapısı açılmış oldu. Yalnızca emeklilere özel olarak yapılan bu ödemede 25.000 Türk Lirası tutarında nakit destek sağlanmış olacak. Emekliye özel olarak yapılan bu ödeme için günleri 6-7 Nisan 2024 tarihleri olarak netlik kazandı. Tam da bayram üstü emeklilere bayram müjdesi gibi fırsat verildi.

Başvurusunu yapan aynı gün içinde ödemeyi alacak!

Akbank ve Türkiye İş Bankası’nın başlatmış olduğu bu kampanya kapsamında, emeklileri büyük bir sevinç kapladı. Emekli olan vatandaş, başvurusunu yaptığı takdirde aynı gün içinde IBAN üzerinden ödemesini direkt olarak hesabında görecek. Bu gibi işlemler için artık şubeye gitme zorunluluğu da ortadan kalktı. Mobil bankacılık uygulamaları üzerinden ödeme almak isteyenler kolayca başvuru yapacak.

Kampanya büyük bir ilgiyle karşılanıyor!

Emekliler için hazırlanan bu kampanyaya dair bilinmeyen tüm detaylar netlik kazandı. Emekliye özel olarak hazırlanan bayram kredisi kampanyası, acil nakit ihtiyacı olanları rahatlattı. Bayram öncesinde beklenen bu büyük fırsatı kaçırmamak için Akbank ve Türkiye İş Bankası'nın emekliye özel sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarına hemen inceleyebilirsiniz.

Ramazan Bayramı'na çok az bir zaman kala ülkemizdeki emekli vatandaşlar, bankalardan gelen ödeme fırsatlarını yakından takip ediyor. Geçim sıkıntısı yaşayan ve nakit ihtiyacı oluşan emekli vatandaşlar, düşük emekli maaşları nedeniyle çareyi banka kredisinde buluyorlar. Bayram öncesi dönemde, bazı bankalar promosyon ödeme fırsatı sunarken diğer taraftan da emekli müşterilerinin sıkıntılarını gidermek amacıyla özel bayram kredisi fırsatlarını açıklıyorlar.

Bu çerçevede, emekliye yönelik bayram kredisi kampanyalarında adını en sık duyduğumuz bankalar arasında Akbank ve Türkiye İş Bankası bulunuyor. Akbank ve Türkiye İş Bankası, emekli maaşı alan müşterilerine 25.000 TL’lik kredi fırsatı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.