İphone 15 Pro Max'i gölgede bırakacak telefon: Huawei P70'in sahip olduğu özellikleri

İphone 15 Pro Max'i gölgede bırakacak telefon: Huawei P70'in sahip olduğu özellikleri

Huawei yeni olan P70 serisi, gelmiş olan kamera ve de performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu seri içerisinde her alan cihazlar fotoğraf ve teknoloji tutkunlarında heyecan ve merak uyandırıyor.

Huawei P70 serisi, teknoloji dünyasının dikkatini çekmeye başladı. Lansman etkinliğinin iptal edilmiş olsa da cihaz detayları paylaşılıyor.

Huawei P70 özellikleri

Huawei P70 serisi güçlü özellikleri ve tasarım şekliyle ön plana çıkıyor. Seri içinde standart P70 Pro, P70, P70 Pro+, ve P70 Pro Art gibi dört farklı modelden oluşmaktadır. Her biri önceki olan modele göre tasarım açısından yeni özellikler sunmaktadır. Arka yüzünde bulunan üçgen kamera adası P70 Pro Art modelinde ön planda yer alıyor. Bu kamera düzeni seri kapsamında benimsenmiştir.

Ekran teknolojisi olarak 6.59 inş LTPO OLED ekranıma sahip olurken diğer modeller 6.76 inş boyunda LTPO OLED ekranları ile donatılmış. Aynı zamanda bu ekranlarda yenileme hızı ve 1.5 K çözünürlük oranı sunmaktadır. Bu şekilde kullanıcı deneyimlerini en üst seviyeye taşımıştır. Ayrıca ekran içinde bulunan parmak izi tarayıcısı ve delikli kamera kesimi gibi farklı olan özellikler bulunmaktadır.

Donanım olarak ise Kırım 9000S yonga setinde güç almaktadır. Ancak P70 Pro Art ve P70 Pro+ üst modelinde daha hızlı olan bir yonga spekülasyonu vardır.

İphone Pro Max tarihe gömülüyor

Bellek kapasitesi olarak 12 GB RAM ve 256 GN depo alanı sunulurken, Pro+ ve Pro Art serisinde bu kapasite durumu 16 GB RAM ve 512 GB alana kadar çıkmaktadır. Pil ömrü olarak da 5000 mAh ile 5200 mAh arasında değişmektedir olan batarya kapasiteleri vardır. 88 Watt varan kablo ile şarj edilmektedir. Ayrıca Huawei P70 modelinde 50 Watt ve diğer modelinde 80 Watt kablosuz olarak şarj özelliği vardır.

Kamera özelliği olarak seri tamamında üçlü arka kamera vardır. Ana kamera 50 megapiksel sensöre sahip olup P70 Pro ve modelinde de yine bu sensör yer almaktadır. P70 Pro+ ve P70 Pro Art modelinde daha büyük inç Sony IMX989 sensörü bulunacaktır. Ek açıdan seri içerisinde geniş açılı ve periskop telefonu ve lensler de yer almaktadır. Bu durum kullanıcılara 4x zum yapma imkanı sunmaktadır. Ön kamera da ise 13 megapiksel bir sensörü vardır. Kaliteli olan selfieler çekilmesini sağlamaktadır.

Huawei P70 seri de tasarım ve teknoloji bir araya gelmiştir. Bu anlamda hem yüksek performans hem de estetik deneyim sunmuştur. İleri olan özellikleri ve yenilikçi tasarım ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Akıllı telefon pazarında bu telefon önemli bir yer tutmaktadır.