Kendi işini kurmak isteyenlere müjde! İŞKUR’dan dev destek geliyor!

Kendi işini kurmak isteyenlere müjde! İŞKUR’dan dev destek geliyor!

Kendi işini kurmak isteyen vatandaşa özel destek İŞKUR’dan geldi. Bu dev destek sayesinde iş kurmak çok daha kolay olacak. Detaylar haberimizde…

İŞKUR’un yapmış olduğu açıklama ile iş kurma programı kapsamında engelli ve eski hüküm giymiş vatandaşlar için kendi işlerini kurmak isteyenlere yönelik hibe desteği vereceklerini belirtti. Eski hüküm giymiş olan ve engelli olan vatandaşlar için SGK ile beraber hibe desteği verilme durumu üzerine açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan resmi sosyal medya hesabı X üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Eski hükümlü ve engelli olan vatandaşa hibe desteği sağlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ''İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi artırmaya devam ediyoruz. Kendi işlerini kurarak üretime katkıda bulunabilmelerini sağlıyoruz.'' diyerek müjdeli haberi eski hükümlü ve engelli vatandaşlar için açıkladı.

Kendi işini kuracak olan engelli vatandaşa 400 bin TL destek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklama ile birlikte hibe desteği kapsamında kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaş için 150 bin ve 400 bin TL arasında hibe desteği sağlayacağına dair açıklamada bulundu.

Eski hükümlü bireylere kendi işini kurması için 300 bin TL destek!

Eski hüküm giymiş olan vatandaşlar için ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın yapmış olduğu açıklama ile 100 bin TL ve 300 bin TL arasında hibe desteği sunulacağı belirtildi. Bakan Işıkhan, ''Eski hükümlü vatandaşlarımıza hibe desteklerini 110 bin TL’den 300 bin TL'' diyerek açıklamasını yaptı.

Kuruluş sermaye desteği tam 500 bin TL olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sermaye desteğine ilişkin yapmış olduğu açıklamasında da belirterek, ''Korumalı işyeri projelerinde kuruluş sermayesi desteğini 150 bin TL’den 500 bin TL’ye yükseltiyoruz'' diyerek yeni iş kurmak isteyen bireylere hibe desteği müjdelerini vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.