O belediye en az lise mezunu olmak kaydıyla personel alacak: 20 ve 35 yaş arası

O belediye en az lise mezunu olmak kaydıyla personel alacak: 20 ve 35 yaş arası

Çaycuma Belediyesi, Çaybel ilçesi için yeni çalışma arkadaşları istiyor. İşe alım süreci ile alakalı şartlar merak ediliyor. İşte detaylar...

Çaycuma Belediyesi öncülüğünde Çaybel İmar İnşaat Kültür Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde çalışmak üzere yeni çalışma arkadaşları istiyor. Açık pozisyonlar arasında;

  • Büro personeli
  • Şu arıza işçileri
  • Garson yer almakta.

İle alım süreci araştırılıyor. Başvuruların nereden ve nasıl yağılacağı oldukça önemli. İşte detaylar...

Çaybel personel alımı açısından aranan özellikler

  1. Çaybel ilçesine Çaycuma içerisinde ikamet eden, adlı sicil kaydı temiz, B sınıfı ehliyeti bulunan, bilgisayar kullanımına vakıf olan 1 kişi kadın büro personeli aranmaktadır.
  2. Adayların en az lise mezunu olması gereklidir.
  3. 20 ila 35 yaş arası kişi kriteri vardır.
  4. Bilgisayar program mezunları ve bilgisayar işletme belgesi bulunanlar özellikli olarak tercih edilecektir.
  5. Çaybel için aynı zamanda Zonguldak Çaycuma ilçesinde oturmakta olan, adlı sicil kaydında sorun olmayan ve en az lise mezunu olması kaydıyla 10 kişi garson olarak alım yapılacaktır.
  6. Çaybel için aynı zamanda Zonguldak Çaycuma ilçesinde oturmakta olan, adlı sicil kaydında sorun olmayan ve ilkokul mezunu da olması ve de tesisat alanında tecrübesi bulunan kaydıyla şu arıza işçi pozisyonu olarak alım yapılacaktır. Yine 20 ila 35 yaş aralığında erkek olan adaylar değerlendirilecektir.

Başvuru yapmak için hangi belgeler isteniyor

Adayların başvuru süreci içinde sunması gerekli olan belgeler içinde Kimlik fotokopisi, adlı sicil kaydı, nüfus kaydını gösteren belge, ikametgah belgesi ve sağlık raporu getirmeleri gereklidir. İstenen evraklar belirtilen zamanda gerekli departmanı teslim edilmesi gereklidir.

Başvurular nereden ve nasıl gerçekleştirilecek

Çaybel açısından başvurular Çaycuma Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binası’ndaki Çaybel İdari Bürosu içerisinde Grek leşe çektirdi.

Büro adresi: Yeni Mahalle, Uğur Mumcu Caddesi, No:29, Çaycuma-Zonguldak

Adaylar 5 ila 7 Nisan 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.