Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öğretmen atamaları çıkartması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öğretmen atamaları çıkartması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öğretmen atamaları çıkartması

Bilindiği üzere atama bekleyen öğretmenlerimiz 2023 Kpss puanı 25 Ağustos 2023 tarihinde açıklandı. Öğretmenlerimiz o tarihten bu yana atama bekliyor. Mayıs ayına günler hatta saatler kala öğretmen ataması hala açıklanmış değil.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili tarihler verse de Maliye Bakanlığının bütçe disiplini dolayısıyla teklif ettiği sayıyı yükseltmek adına süreç bu güne kadar taşındı.

Bakan Tekin, mutabakata vardıklarını açıkladı!

Öğretmen atamaları için kabine toplantıları işaret edilse de son olarak Bakan Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde yapılan canlı yayında önümüzdeki Pazartesi ya da Salı günü yapılacak kabine toplantısında sayının açıklanacağını söyledi ve Bakan Şimşek ile konu hakkında uzlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşacak!

Son günlerde atama bekleyen öğretmenlere CHP lideri Özgür Özel'den büyük destek geliyor. Sayın Özel, 28 Nisan tarihinde yapılacak basın açıklamasına katılım gösterecek. Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmede öğretmen atamaları konusunu birebir iletecek.

Gündemde başka konular da olacak!

Özgür Özel'in bu konuların yanı sıra emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, gezi parkı davaları, dış politika, vize sorunu, Filistin meselesi, Can Atalay ve yeni anayasa konusunda da görüşme yapacak.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER