Mebpersonel.com Sitemiz Yeniden Siz Değerli Okurlarımızla Yayın Hayatına Devam Ediyor.

Mebpersonel.com Sitemiz Yeniden Siz Değerli Okurlarımızla Yayın Hayatına Devam Ediyor.

Mebpersonel.com Sitemiz Yeniden Siz Değerli Okurlarımızla Yayın Hayatına Devam Ediyor.

Mebpersonel.com sitemiz eski Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer döneminde isim benzerliği öne sürülerek açılan Hukuk davası ile birlikte Sulh Ceza Mahkemesine yapılan başvuru sonucu 08.11.2022 tarihinde erişim engeli getirilmişti..

Erişim engelinin verildiği 08.11.2022 tarihinden bu yana süren hukuk mücadelemiz sonucu öncelikle ANKARA17. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ ESAS NO : 2022/422 verdiği karar ile İsim benzerliği olmadığı yönünde kesin karar vermiş ve devamında da Sulh Ceza Mahkemesinin erişim engeli verdiği karar Anayasa Mahkemesine yaptığımız itiraz sonucunda da AYM erişim engelini haksız bulması sonrası Sulh Ceza Mahkemesi mebpersonel.com sitemizin erişim engelinin kaldırmıştır.

Özetle 1.5 yıllık süreç içindeki hukuk mücadelemiz sonucu Asliye Hukuk Mahkemesi isim benzerliği olmadığı yönünde kesinleşmiş kararı ve Anayasa Mahkemesinde erişim engelini hak ihlali sayması sonucu mebpersonel.com sitemiz bugün itibari ile yeniden erişime açılmıştır.

Bu hukuki sürecimizin ilk anından beri süreci takip eden Avukat Mehmet Cuma Albayrak'a vermiş olduğu destek için teşekkürü bir borç bildiğimizi ve bundan ötürü kendisine mebpersonel.com ailesi olarak Teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu zor süreçte her zaman yanımızda olan siz değerli mebpersonel.com okurlarımızı da vermiş oldukları destek için teşekkür ederken bu süreçte arayan soran ve burada ismini yazamadığımız tüm müdavimlerimize de mebpersonel.com ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sonuç olarak mebpersonel.com sitemiz Her ne kadar isim benzerliği öne sürülerek açılan dava ve buna bağlı erişim engeli istenmesinin altında yatan sebep Bakan Mahmut ÖZER döneminde MEB'de yapılan yanlışlıkları gündeme getirdiğimiz haberler yüzünden verdiğimiz rahatsızlıktı hukuk mücadelemiz sonucu bu yanlış karardan dönülmüştür.

2011 yılından beri yayında olan Mebpersonel.com sitemizin bundan sonrada yine aynı kararlılıkla yayın hayatına devam edecektir...