Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Hakkında Cimer'e Yapılan Şikayet Şaşırttı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Hakkında Cimer'e Yapılan Şikayet Şaşırttı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Hakkında Cimer'e Yapılan Şikayet Şaşırttı.

Mebpersonel sitemize G.U.O tarafından gönderilen mesajda ; G.U.O, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş hakkında iddiaların araştırılması için Cimer'e başvuru yaptığını ifade etti .

İşte G.U.O, tarafından sitemize gönderilen Cimer'e konu olan o iddialar.

Merhaba Sayın CiMER yetkilileri

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ tarafından araştırılmasını istediğim bir konuyla ilgili olarak Sizlere Mersin Yenişehir ilçesinden yazıyorum.

Mersin il Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ'un 27 Ocak tarihinde Mersin'e ziyaretine gelen oğlunun ŞAHSİ aracının lastiklerini Mersin il Milli Eğitim'de görevli Makam şöförü olarak çalışan personele yaptırıldığının konuşulduğunu ve konunun doğruluğunu defalarca kendisine sosyal medya
Üzerinden sormama rağmen herhangi bir yanıt alamadım.

Kendisi bana cevap vermek yerine Mersin İl Milli Eğitim'de görevli Şöförlerin görev yerini değiştirmeyi tercih etti.

Benim sorum çok net !

Mersin Il Milli Eğitim Müdürünün oğlunun ŞAHSİ aracının lastikleri nasıl ve neden yaşadığı yer de değil de Mersin'e gelince değiştirilmiştir ?

Ayrıca DEVLETİMİZİN resmi olarak çalışan şoförünün işi İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ'un Oğlunun ŞAHSI aracının lastiklerini değiştirtmek midir ?


Ayrıca DEVLETİMİZİN Deprem Zamanında deprem şehirlerine göndermiş olduğu Fiat Fiorino Marka aracın içerisinde yine kendisinin Makam şoförlerinden birinin alkol alma görüntülerinin olduğunun konuşulduğunu sorduğumda ise yine Şöföre soruşturma açmak yerine il Milli Eğitim Müdürlüğünde görevliyken şöförü Toroslar ilçesi Halk Eğitim Merkezine görevlendirmiştir !

Sizlere soruyorum DEVLETİMİZİN Resmi aracının içerisinde alkol alan bir şahıs hakkında neden işlem
yapılmamıştır ?

Bu Şöför kendisinin Özel sırlarını bildiği için mi şöföre işlem yapmak yerine ödüllendirir gibi başka
ilçeye görevlendirmiştir?

Bu konunun ivedilikle MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ tarafından araştırılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini arz ederim

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

41 Yorum