Seçim Sonrası Olası Değişiklikte MEB Bakan Yardımcısı Olması Beklenen İsimler-2

Seçim Sonrası Olası Değişiklikte MEB Bakan Yardımcısı Olması Beklenen İsimler-2

Seçim Sonrası Olası Değişiklikte MEB Bakan Yardımcısı Olması Beklenen İsimler-2

Mebpersonel sitemiz de Seçimden Sonra MEB'de değişmesi Beklenen Bakan Yardımcıları. haberimizde Nazif Yılmaz, Ömer Faruk Yelkenci ve Kemal Şamlıoğlu isimlerinin görevden alınması beklendiğini sebepleri ile yazmış ve Seçim Sonrası Olası Değişiklikte MEB Bakan Yardımcısı Olması Beklenen İsimler.. haberimiz de Ahmet Akça, Ömer Yahşi,Hamza Aydoğdu ve Ercan Demirci isimleri yazmıştık.

Yukardaki isimlerin dışında ise kulislerde Bakan Yardımcısı olarak geçen isimleri sizlere bu haberimizde paylaşacağız.

Adem Koca: Uzun yıllar Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Koca'nın ismi Ankara Kulislerinde Bakan Yardımcılığı için geçen bir isim.

Salih Çelik: Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Müşaviri olarak görevine devam eden Çelik uzun yıllar MEB Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü. Tecrübesi ve başarılı MEB camiasından yakın tanıdığı Çelik'in yeni dönemde Bakan Yardımcısı olarak atanıp atanmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Yusuf Büyük: Yusuf Tekin döneminde Müsteşar Yardımcılığı yapan, Ortaöğretim ve Hayat Boyu Genel Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunan Büyük'ün de ismi Bakan Yardımcılığı için geçmektedir.

İbrahim ER: Ziya Selçuk döneminde Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Er, bu görevden Ziya Selçuk ile fikir ayrılıklarından dolayı ayrılmış ve Danıştay Üyesi olarak atanmıştı. Bakan Yusuf Tekin'in göreve gelmesinden sonra seçin sonrası olası Bakan Yardımcılığı değişiminde İbrahim ER'de Bakan Yardımcılığı adayları arasında geçen önemli isimlerden.

Sonuç olarak bu değişimler için seçim sonrasını beklenecek konu ile ilgili gelişmeleri mebppersonel sitemizde bulabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.