2024 Öğretmen Atamaları Yeni Etap Açıldı “Bir Miktar”

2024 Öğretmen Atamaları Yeni Etap Açıldı “Bir Miktar”

2024 Öğretmen Atamaları Yeni Etap Açıldı “Bir Miktar” Söylemi...

2024 Öğretmen atamalarıyla ilgili süreç 9 ay süredir devam ediyor. Yaklaşık 500 bin atama bekleyen öğretmen atama sayısı ve takvimine ilişkin resmi bir açıklama yapılmasını istiyor. Belirsizlikle geçen 9 ay sonrasında işaret edilen seçim sonrası, Kabine toplantısı gibi eşikler aşıldı fakat gelinen noktada atamayla ilgili sonuca ulaşılmadı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen atamasına ilişkin “Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.” İfadelerini kullandı. Bir miktar ifadesi atama bekleyen öğretmenlerde endişe ve büyük merak oluşturdu.

Bakan Tekin ise son olarak öğretmen atamasıyla ilgili takvim ve sayının belli olmadığını Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le konu üzerinde çalışma yapılacağını açıkladı. Kabine’ de öğretmen atamalarına ilişkin sonuç çıkmaması Bakan Şimşek’in ABD ziyareti sebebiyle toplantında da bulunmamasına bağlanmıştı. Bakan Şimşek’in 23 Nisan’da yurda dönmesi bekleniyor.

Mebpersonel/Özel Haber

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum