ING’ nin müşterilerine özel kampanya! Son hanesi 0,2,4,6,8 ile biten kimlik numaralarına 6 bin TL ödeme…

ING’ nin müşterilerine özel kampanya! Son hanesi 0,2,4,6,8 ile biten kimlik numaralarına 6 bin TL ödeme…

Tüm bankalar müşterilerinin memnuniyetini kazanmak adına farklı kampanyalar sunuyor. Bu sefer kimlik numarasının son hanesi 0,2,4,6,8 ile biten müşteriler için harika bir fırsat sunuldu. İşte detaylar…

Bankaların müşteri memnuniyetini kazanmak adına sunduğu avantajlar her geçen gün artarak devam ediyor. Bu kapsamda, ING Bank, kimlik numaralarının son hanesine göre belirlenen yeni bir kampanya başlattı. Detaylarında kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6, veya 8 ile biten müşterilerine toplamda 6 bin TL'lik bir iade kampanyası yapacağına dair açıklamalarda bulundu.

Toplamda 6 bin lira iade edilecek

Bankaların müşterilerine özel olarak sunduğu fırsatlar araştırılmaya devam ederken ING Bank’tan harika bir fırsat geldi. ING Bank, üç ay süresince aylık 2 bin TL olmak üzere, toplam tutarı 6 bin TL olan bir para iadesi yapacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların, ING Mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. Turuncu Ekstra programına kaydolduktan sonra, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapmış oldukları POS harcamalarından %20 nakit iade hakkına sahip olacaklar.

ING kampanya detayları

Bu kampanya, Nisan ayı içerisinde ING Mobil üzerinden ilk kez ING müşterisi olan kişileri ilgilendiriyor. Turuncu Ekstra olarak bilinen programa kayıtlı olan tüm müşteriler bu fırsatı kullanarak alışveriş yapacaklar.

Her müşteri için, üç aylık süreç içerisinde ayda 2 bin TL'ye kadar ödeme yapılması bekleniyor. Bu ödeme aylık olmak üzere toplamda 6 bin TL tutarına kadar iade alma hakkını bireylere tanımış olacak. Katılımcılar, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapmış oldukları fiziksel ve online POS harcamalarından %20 nakit iade hakkına sahip olacak. Bunun yanı sıra fatura, vergi ve bazı kurumsal ödemeler bu kampanyanın dışında kalmış olacak.

Tüm bankalar müşteri memnuniyeti adına yeni kampanyalar sunarken, ING Bank’ın bu kampanyası alışverişlerde çok fazla imkan sağlayarak müşterileri oldukça memnun edecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum