İstanbulkart’ lılara indirim müjdesi! Yüzde 20 iade ediliyor!

İstanbulkart’ lılara indirim müjdesi! Yüzde 20 iade ediliyor!

İstanbulkart kullanıcısı olan vatandaşa sevindiren haber geldi. Düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 20 oranında geri iade avantajı sağlanacak. İşte detaylar…

İstanbulkart, 2009 yılına kadar Akbil olarak kullanılırken o tarihten itibaren isim değişikliği yapılarak İstanbul genelinde farklı sektörlerde kullanılmaya başlanmıştı. Özellikle son günlerde yapmış olduğu kampanyaları ile adından sıklıkla söz ettiren İstanbul kart yeni bir avantajla karşımızda.

Toplu ulaşım kullanımı dışında markalarla da anlaşmalı olarak kampanyalar düzenleyen İstanbulkart Nisan ayı içerisinde oldukça dikkat çeken fırsatlar sunuyor. İstanbulkart resmi internet sitesinde yer alan kampanyalarım sayfasından farklı avantajlı dönemlerinde yeni tarifelere imzasını atan İstanbulkart, bir marka ile anlaşması kapsamında geri iade imkanı ile karşımızda.

İstanbulkart ile Defacto kampanyası

İstanbulkart kullanıcılarının Defacto’dan yapmış olduğu alışverişlerde %20 nakit iade imkânı sunmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici kampanya ile İstanbulkart kullanıcılarını çok avantajlı fiyatlarla yeni ürünler bekliyor. 3 Nisan 2024 tarihinde başlatılan ve 3 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuru imkanı sağlayan kampanya ile beraber Defacto’dan yapılan her alışverişin yüzde 20'si kartınıza geri yükleniyor.

Aktif olarak İstanbulkart kullanıcısı olan tüm bireylerin dahil olabileceği kampanya 3 Mayıs 2024 tarihinde son bulacak. Bu kampanya ile %20 oranında yansıyacak olan geri iade için maksimum tutar 200 TL olarak belirtilmiş bulunuyor. Başarılı olarak tamamlanan işlemin ardından, alışveriş yapılan İstanbulkarta verilen talimat doğrultusunda iade işlemi gerçekleşmiş oluyor.

Yalnızca kişiselleştirilmiş kart kullanıcıları yararlanacak!

Sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcılarının yararlanacağı bu kampanyada, Açık Rıza tercihlerinin de imzalı olması şart koşuluyor. Harcama yapılmasının ardından hak sahibi olunan ödül, talimat verilmesi akabinde hesaplara aktarılacak. İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden ya da herhangi bir yükleme noktasında geçiş cihazlarına dokundurularak tanımlanma imkanı olacak.

Kazanılan ödülün miktarı nakit olarak talep edilemeyeceği açıklamada belirtildi. Bu miktar yalnızca İstanbul kart ile yapılacak olan toplu ulaşım ya da alışverişlerde indirim olarak kullanılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.