Akaryakıttan beklenmeyen haber! Sürpriz indirim araç sahiplerine müjde oldu!

Akaryakıttan beklenmeyen haber! Sürpriz indirim araç sahiplerine müjde oldu!

Akaryakıt için indirim olmasını bekleyen araç sahipleri müjdeli bir haber aldı. Akbank, yeni projesi kapsamında akaryakıt kampanyası yapacağını belirtti. İşte akaryakıt kampanyasının detayları…

Benzin, motorin ve LPG’ye her geçen gün hız kesmeden gelen zamlarla birlikte araç sahiplerini araçlarını kullanmaktan artık korkuyor. Akaryakıt fiyatlarının artışa geçtiği bugünlerde, araç sahiplerini rahatlatacak bir indirim haberinin gelmemesi vatandaşı alternatif arayışına sürükledi. Bu nedenle herkes çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmakta buldu.

Akbank’tan müşterisinin yüzünü güldüren haber!

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar tüketiciyi çaresiz duruma sürüklerken Akbank da müşterilerinin yüzünü güldürecek bir akaryakıt kampanyasını başlatmış oldu. Akbank, BP’den alınacak akaryakıt alışverişlerinde 150 TL’ye kadar chip-para hediye edeceğini belirtti.

Bu kapsamda, 1 Nisan- 15 Mayıs 2024 tarihleri içerisinde, kampanyaya katılan Axess üyesi Bp istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirdikleri 600 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya LPG harcamasına, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 150 TL chip-para SMS ile kampanyaya katılarak 140 TL chip-para kazanma şansı olacak.

Akbank kampanyasının detayları

Akaryakıt fiyatlarında yapılan zamların ardından tüketici arabasına binerek bir yere gitmeye korkar hale geldi. Tam da bu durumda iken akaryakıt fiyatlarında herhangi bir indirim olmaması nedeniyle bankaların akaryakıt kampanyaları dikkat çekmeye başladı.

Kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda kampanyalar sayfasında bulunan “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesinin ardında, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra kullanımı yapılacak

Kazanılmış olan chip-para hediyesi, kampanya koşulları sağlanmasının ardından karta anında yüklemesi gerçekleşecek. 22 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanımı sağlanmamış olan chip-paralar sonrasında yalnızca akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve LPG alımlarında kullanımı sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.