O bankadan dev kredi fırsatı! 50.000 TL’niz hazır…

O bankadan dev kredi fırsatı! 50.000 TL’niz hazır…

Acil nakit ihtiyacı olanlara harika haber geldi. O bankadan nakit ihtiyaçlarına çözüm için 50.000 TL hazır sizi bekliyor. İşte detaylar…

Banka müşterilerine acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına harika bir haber geldi. Aylık olarak yalnızca 3326 TL taksit ödeme imkânı ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayacak ödemeyi hemen alabilirsiniz. 50 bin TL ödeme uygun taksit imkanıyla sunulurken nakit ihtiyacı olan maddi anlamda zorluk yaşayan kişiler için harika bir fırsat oluştu.

50 Bin lira kredi imkânı

Son günler içinde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ederek araştırmalarını sürdürüyor. Halkbank’ın müşterilerine yapmış olduğu son duyuruya göre banka müşterilerine 60 ay vade imkânı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi ödemesi gerçekleştirecek. Kredi için yüzde 5 oranında faiz uygulanacağı belirtilirken bu kredinin aylık taksit tutarı 3 bin 326 TL olarak belirlendi.

Acil nakit ihtiyacına Halkbank’tan destek!

Kredi çekmek için bazı maliyetleri göz önünde bulundurmak oldukça önemli. Senelik maliyet oranı yüzde 113 olarak belirlenirken kredi için 288 TL tahsis ücreti alındığı da gözlerden kaçmıyor. Acil nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar kendi ihtiyaç ve bütçelerine uygun olarak kredi almak isterken bu kredileri veren bankalar üzerinde araştırmalarını sürdürüyor.

Bununla birlikte evinde ısı yalıtımı yapmak isteyen vatandaşlar için özel olarak tasarlanan destek kredisi ödemesinde masraflarına karşılanabilmesi için ödeme yapılacak ve taksit tutarlarının beş sene içinde tamamlanması gerektiği açıklandı. Bankanın başlatmış olduğu uzun vadeli ve düşük taksit tutarlı destek kredisinden fayda sağlamak için banka şubelerine gidilerek başvuruda bulunmak mümkündür. Ayrıca bankanın dijital kanalları aracılığıyla başvurunuzu oluşturarak nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılama şansına sahip olabilirsiniz. Farklı nakit ihtiyaçları için bankaların sunmuş olduğu çeşitli kredi imkanlarını takip etmek avantaj oluşturacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.