Özel Güvenlik Görevlisi sınav takvimi açıklandı: İşte detaylar!

Özel Güvenlik Görevlisi sınav takvimi açıklandı: İşte detaylar!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav takvimi açıklandı. ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınavı için giriş belgeleri erişime açıldı. Sınavlar, belirli tarihlerde gerçekleşecek ve adaylara öne

Sınav Tarihleri ve Süreç

ÖGG sınavları, Özel Güvenlik 108. dönem takvimine göre planlandı. 108. Dönem ÖGG sınavı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak ve saat 10:00'da başlayacak. Sınav süresi ve kuralları, adayların dikkate alması gereken önemli detaylar arasında yer alıyor. Sınav süresince adaylara toplamda 100 çoktan seçmeli soru sorulacak ve değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacak. Silahlı sınavda kursiyerlere 25 adet silah bilgisi sorusu da yöneltilirken, sınav süresi silahlı ve silahsız adaylar için farklılık gösteriyor.

Sınav Sürecinde Öne Çıkan Noktalar

Sınav süresi, silahlı sınavda 150 dakika, silahsız sınavda 120 dakika ve silah farkı sınavında ise 30 dakikadır. Adaylar, ilk 30 dakika ve son 20 dakika içinde sınav salonunu terk edemeyeceklerdir. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve itiraz süreçleri de belirlenmiştir. Adaylar, sınav sonuçlarına itiraz etme hakkına sahip olacaklar ve belirlenen tarihler arasında itirazlarını iletebileceklerdir.

Sınav Takvimi ve İtiraz Süreçleri

EGM tarafından yayımlanan ÖGG sınav takvimi, sınav sürecinin tüm aşamalarını kapsıyor. Uygulamalı atış sınavı, sınav sorularının yayımlanması, itiraz süreçleri ve sonuçların açıklanması gibi adımlar belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek. Adaylar, bu tarihleri dikkatlice takip ederek sınav sürecine hazırlıklarını yapabilirler. ÖGG sınav takvimi, adayların merakla beklediği bilgileri içeriyor ve sınav sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.