Milli eğitim bakanlığı o müdürlere tekrardan kararname gönderdi!

Milli eğitim bakanlığı o müdürlere tekrardan kararname gönderdi!

Yöneticiler emirlerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın evrak sistemi üzerinden alacak. Tüm detaylar haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürü ve müdür yardımcılarının yeniden atanmasına ilişkin işlemleri tamamladı. Bu bağlamda, aynı kurumda uzun yıllar ve 4-8 yıl çalışan yöneticiler için yeni pozisyonlar belirlendi ve okullara kararnameler çıkarıldı.

Milli eğitim Bakanlığından yeni kararname

Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürü ve müdür yardımcılarının yeniden atanmasına ilişkin işlemleri tamamladı. Bu kapsamda aynı kurumda uzun yıllar ve 4 ila 8 yıl çalışmakta olan yöneticiler için yeni kadrolar belirlendi ve okullara yeni kararnameler çıkarıldı.

Yöneticiler kararnamelerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın belge sistemi üzerinden alacak. Kararnamede atanan yöneticiler entegrasyon işlemlerini ayın 12'sine kadar tamamlayacak. Bu süre içerisinde mevcut okul ve pozisyonlarından ayrılarak mevcut işyerlerindeki yeni işyerlerine atanacaklar.

Henüz kararname sahibi olmayan okullar, kuruluşun durumunu öğrenmek için bağlı oldukları milli eğitim müdürlükleri ile iletişime geçebilirler. Bu süreçte yöneticilerin fonksiyon değişikliğine ilişkin tüm görevleri tamamlanacak ve yeni görevlerine atanacaklar. Detaylı bilgi için ise, Milli eğitim bakanlığının resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.