Eğitim Bir Sen Ulus'ta Mülakatsız 68 Bin Mitinginden Desteğini Çekti Mi?

Eğitim Bir Sen Ulus'ta Mülakatsız 68 Bin Mitinginden Desteğini Çekti Mi?

Eğitim Bir Sen Ulus'ta mülakatsız 68 bin öğretmen ataması talebinden desteğini geri mi çekti?

2024 öğretmen atamasıyla ilgili süreç devam ediyor. Öğretmen atamasına ilişkin sayı ve takvim henüz açıklanmadı. Önümüzde ki hafta yapılması beklenen Kabine Toplantısının ardından takvim ve sayının ilan edilmesi bekleniyor.

Atama bekleyen öğretmenler seslerini son kez daha güçlü duyurabilmek adına 28 Nisan Pazar günü Ulus'ta Basın Açıklaması düzenliyor. Türkiye'nin dört bir yanından öğretmen mülakatsız 68 bin talebini en güçlü şekilde haykıracak.

Yurdun her köşesinden öğretmenin katılması bekleniyor atama bekleyen öğretmenler lojistik açısından yardım bulmak umuduyla sendikalarla görüşme gerçekleştirdi. İddiaya göre Eğitim Bir Sen Genel Merkezi öğretmenlere 3 otobüs sözü verdi. Daha sonra çeşitli gerekçeler sebebiyle otobüs desteği veremeyeceğini iletti.

Eğitim Bir Sen Ulus Etkinliğine desteğini çekmesinin sebebinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in öğretmen atamasına ilişkin açıklamaları olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum